Produkty pro balení salamu (4)

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena certifikovanými obilovinami AB z naší farmy. Náš sušený vepřový salám je balen vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce. Hmotnost: 190g
Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Sušené Vepřové Břicho - Bio Uzeniny

Sušené Vepřové Břicho - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena obilovinami certifikovanými jako ekologické z naší farmy. Naše celá nebo již nakrájená sušená vepřová plec je balena vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce.